artikel banner

Volgend weekend eerste thuiswedstrijden in de competitie voor Falco A, Falco B en Falco C

🚨Boekt onze A ploeg een 2 op 2? 🚨

Aanstaande vrijdag ontvangt Falco A op speeldag 2 Basket@Sea A. De vorige ontmoeting (Beker van België) zorgde voor een zenuwslopende wedstrijd die nipt gewonnen werd met 60-61. 😳

De voorbije thuiswedstrijden waren dankzij de fantastische supporters een feest op en naast het terrein! 🎉🎉 

Schreeuw ons A-team opnieuw naar de overwinning! 📣📣

🏆 TDM2
🏀 Speeldag 2
🆚 KBGO Finexa Basket@Sea A
⏰ Vrijdag 1 oktober om 20u45
📍 Sint-Janscollege
🙌 Let’s Go Falco!

Ook Falco B en Falco C mikken dit weekend , na een schitterende zege vorige week, naar een tweede zege op rij.

Falco B ontvangt Blankenberge. Deze ploeg verloor vorig weekend nipt met 83-86 tegen titelkandidaat Avanti Brugge en zit dus blijkbaar in een goede periode. Vooir Falco B komt het er op aan gebruik te maken van het thuisvoordeel . Vorig weekend werd sterk gespeeld op Erpe Mere en dit moet vertrouwen geven voor komende zaterdag. De wedstrijd start om 20.30 uur in het Sint Janscollege. Kan Falco B de stunt van vorige week bevestigen ? 

Falco C krijgt zaterdag een derby tegen Bavi B op het programma. In het SJC start deze wedstrijd om 18.15 uur. Na de afgetekende zege vorige week op Eksaarde mogen we spreken van een stuntzege. Nu zaterdag tegen Bavi B (verloor vorige week thuis tegen Scheldejeugd Temse B) wordt gestreden voor een tweede zege op rij en dit zou uiteraard bijdragen tot een schitterende competiitiestart. We duimen ! 

(luk)