artikel banner

Jeugdploegen Falco gaan verder in de Beker van Vlaanderen en in de Beker van Oost-Vlaanderen. The Falcons verliezen

Vorig weekend speelden verschillende Falco-jeugdploegen in de twee Bekercompetities van Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Uitstekende uitslagen zorgen ervoor dat onze ploegen verder doorgaan in deze Bekers. Onze recreatieploeg The Falcons verliezen op ongeslagen leider Santobas. Een ov erzicht van het voorbije weekend :

BEKERWEDSTRIJDEN FALCO-JEUGD

U21A : Beker van Vlaanderen :  zit in poule C en neemt het op 11/11 om 11.00 uur op tegen Okapi Aalst

U21B : Beker van Oost-Vlaanderen : won met 43-68 op Erembodegem en blijft leider in poule A. Op 28/11 : Gavere A - Falco U21B

U18A : Beker van Vlaanderen, poule F : Falco - Zolder 72-64. Op 4/12 om 10.00 uur : St Niklase Condors - FalcoU18A

U18B : Beker van Oost-Vlaanderen, poule D : won met 41-80 op Hansbeke. volgende match : 8/1/2022 : Eksaarde A - FalcoU18B

U16A : Beker van Vlaanderen ; poule D, won op St Niklase met 40-129, volgende wedstrijd op 4/12 om 12.00 uur : FalcoU16A - Asse Ternat

U16B : Beker van Oost-Vlaanderen, poule E , volgende wedstrijd op 10/12 : FalcoU16B - Eksaarde

U14A : Beker van Vlaanderen, poule A: won tegen Erembodegem met 98-40. volgende match : 4/12 : Houtem - FalcoU14A

U14B : Beker van Oost-Vlaanderen : poule D , won tegen Melsele B met 58-56. Volgende opdracht : 8/1/2022 : Falco U14B - Sgolba Aalter

U12A : Beker van Oost-Vlaanderen , poule D. Programma : 11/12 : 10.00 u : FalcoU12A - Hamme en op 9/1/2022 : Donza - FalcoU12A

KBOV-COMPETIITIE : Santobas - The Falcons : 83-56

We ontvingen van Marc Van Ryssel volgend verslag van deze wedstrijd, waarvoor dank !

Met slechts 6 aanwezigen werd de wedstrijd op Santobas (ongeslagen leider in poule B), een heel zware dobber en was de uitslag eigenlijk al iets of wat voorspelbaar. In de 1e helft konden we nog met succes aanvallend meedraaien met de thuisploeg Na een 1e kwart (afgesloten met een 22-15 stand) bleef dat kloofje ongewijzigd in de 2e periode. Beide teams scoorden daarin slechts 10 punten zodat er hafweg een 32-25 stand op de bordjes prijkte.

Na de rust liep de thuisploeg echter met zevenmijlslaarzen verder en verder uit. Thuisspeler L. Van den Berghe scoorde in het 3ekwart liefst 5 (van zijn totaal van 9...) driepunters en na 30 minuten was met een 64-41 stand de zware nederlaag al een feit. Het beterde er niet op toen Quinten uitviel met een schouderblessure en ondanks mooie korven van Hannes en Pieter eindigde de wedstrijd op veelzeggende 83-56 cijfers. Hopelijk kan de eerstvolgende wedstrijd (op donderdag 11 november in het Sint Janscollege) tegen Y.O.Landegem met een ruimere ploeg aangevat worden en opnieuw met de overwinning worden aangeknoopt.

Standen : 22-15,-    10-10(32-25),-    32-16(64-41),-    19-15(83-56),-

Punten : Van der Cruyssen N 10.- Gevaert Q,- Petit B 7,- Malfait H 19,- De Bucke M: 5,- De Groote P 15,-

Driepunters : totaal : 4 :  Niels 3,- Pieter 1,-