artikel banner

FALCO-SLOTDAG 26 JUNI WERD “TOP-DAG” !

FALCO-SLOTDAG 26 JUNI WERD “TOP-DAG” !

Vorige zondag werd onze jaarlijkse Slotdag voor het eerst in ons al lange geschiedenis in openlucht gehouden. Méér dan 250 Falcoleden en sympathisanten waren aanwezig op het basketterrein vóór ons clubhuis en genoten van aangename weersomstandigheden én van het smakelijke menu : pasta met keuze uit zes verschillende sauzen uit de foodtruck van Pasta La Vista. Dit menu werd trouwens een voltreffer !

Voor de jongste aanwezigen was er ook een springkasteel voorzien en dit werd dan ook uitbundig gebruikt.

Naast dit gezellig en smakelijk samenzijn stonden er traditioneel nog een aantal items op het programma zoals de huldiging van onze kampioenen , de trofeeën Sportverdienste Wim Poppe per ploeg en de Sloganwedstrijd 2022-2023.

We hadden dit seizoen drie kampioenenploegen : U12D, U14A, en U21B . Deze ploegen ontvingen een trofee voor dit prachtig resultaat. Ook onze 16A ploeg werd in de bloemetjes gezet want zij behaalden de finale van het kampioenschap van België !

De trofeeën “Sportverdienste Wim Poppe” is elk jaar een blikvanger op de Slotdag. Per ploeg gaat deze trofee naar een spelers die in het voorbije seizoen in deze ploeg een voorbeeld was op elk gebied : clubliefde, houding, enthousiasme, hulpvaardigheid, aanwezigheid op training en op de clubacties. Volgende winnaars ontvingen dit jaar de “ Trofee Sportverdienste Wim Poppe”. Proficiat mannen !

U8                          Matthieu Clemminck

U10A                    Arseni Litvinov

U10B                     Casper Hofman

U10C                     Lukas Coussement

U10D                    Vic Van Der Herten

U12A                    Miro Goeters

U12B                     Casper Van Herzele

U12C                     Jarne De Mol

U12D                    Kerim Koc

U12E                     Viggo De Meulemeester

U14A                    Vigo Loquet

U14B                     Luca Denis

U14C                     Omer Kachmaz

U16A                    Wout Van Den Bossche

U16B                     Gordon Thomas

U16C                     Rein Annys

U18A                    Jerome Van Der Straeten

U18B                     Lyas Van Wijmeersch

U21A                    Jonas Cornelis

U21B                     Gill Van Den Broecke

Falco A                 Thomas Foucart

Falco B                 Jari Ghyssens

Falco C                 Cedric Van Heck

Falco D                 Nando Saccasyn

Falcons                Mathieu De Bucke

G team                elke speler

 

Jaarlijks kiezen we op de Slotdag ook een nieuwe Slogan/Strijdkreet voor het volgende seizoen . Opnieuw namen heel wat aanwezigen deel aan deze wedstrijd . Uiteindelijk werden vier slogans weerhouden waaruit onze leden vóór 1 juli via sociale media de winnende slogan konden kiezen  Uiteindelijk werd het “FALCO ALL-IN” bezorgd door onze jeugdcoördinator Martijn De Wulf… Proficiat Martijn !

BUSINESSCLUB FALCO GENT voorgesteld !

Een aantal ex-spelers én een ex-coach hebben het initiatief genomen om een Businessclub Falco Gent op te richten. Het betreft : Dimitri Ongenaet,- Thomas Foucart, Niels en Lennert Van der Cruyssen en Benoit Gevaert. Een en ander werd door onze ex-coach Dimitri Ongenaet aangekondigd. Zij zullen via diverse initiatieven een netwerk opbouwen die voor de club een belangrijke meerwaarde moet worden. Binnenkort zullen zij onze leden en sympathisanten hierover informeren. We wensen hen heel veel succes met dit initiatief !!!

 

Na deze items bleven de vele aanwezigen nog lang napraten over het voorbije seizoen en werd ook al uitgekeken naar het nieuwe seizoen 22-23. Dit zal er snel zijn want het voorseizoensprogramma start reeds begin augustus.

In bijlage(en) nog een aantal sfeerbeelden van deze Falco-Top-Dag !

We vermelden ook graag dat we op deze Slotdag konden rekenen op heel wat vrijwillige ouders en medewerkers. Zij stonden garant voor een vlekkeloos verloop. Hartelijk dank !