artikel banner

FALCO A EN B "HERSTKAMPIOEN" ...

Dit weekend staan er een aantal belangrijke wedstrijden voor onze senioresploegen op het programma : 

FALCO A reist morgen zaterdag naar Boom (opworp 20.45u). Boom, een ploeg die momenteel met een 3/10 op de 10e plaats staat in de algemene rangschikking maar twee verwinningen boekte in de laatste competitiewedstrijden. Voor Falco A bevestigt een elfde zege op rij alvast de "decembertitel : Herfstkampioen" op. We duimen ! 

FALCO B krijgt zaterdag 17/12 om 20.30 uur Melsele B op bezoek in het Sint Janscollege. Deze ploeg draagt momenteel de rode lantaarn in groep 1 van 2e Landelijke. Voor onze B kan het dus geen probleem zijn om ook hier december af te sluiten met de titel "Herstkampioen" ! 

FALCO C speelt morgen in het SJC om 18.15 u een derby tegen Gentson B. Aan het koptrio in deze reeks is momenteel weinig te doen : Hamme (8/9, Condors B(7/9), Gentson B(7/9). Voor de vierde plaats wordt het echter nog een boeiende periode. Falco C staat nu op deze begeerde plaats in groep 1 van 2e Provinciale met een 4/9. Morgen kan een zege in de derby tegen Gentson B een goede stap vierde plaats opleveren. Onze C ploeg is er klaar voor ! 

FALCO D : ook voor Falco D is de vierde plaats vanavond , vrijdag 16/12, de inzet. Ninove B komt om 20.30 uur naar het Sint Janscollege en deze ploeg staat één plaats hoger dan Falco D op de derde plaats met 6/8. Onze D ploeg dus één plaatsje lager op de 4e plaats met een 5/9. Beide ploegen liggen dus dicht bij mekaar en het belooft een spannende wedstrijd te worden. Zet Falco D ook hier een belangrijke zet richting 4e plaats ? 

(luk)