artikel banner

COACHING SEIZOEN 2024-2025

                              coaching bij BBC Falco Gent   

 

Beste Falco Leden,

Met opwinding en enthousiasme brengen we jullie het laatste nieuws vanuit BBC Falco Gent! 🚀

Onze club groeit en bloeit, en we hebben JOU nodig om onze basketbalfamilie te versterken. Momenteel zijn we op zoek naar gedreven coaches om zowel onze onderbouw, B-lijn als het senioren D-team in 3de provinciale te leiden naar ongekende hoogten.

🌟 Waarom zou JIJ moeten meedoen?

  • Je kunt al assisteren vanaf 15 jaar, onder begeleiding van een ervaren hoofdcoach.
  • Er zijn mogelijkheden voor samenwerking in duo's, waardoor je kunt leren van en groeien met een partner.
  • Flexibiliteit: kies uit 1 tot 4 coachmomenten per week, aangepast aan jouw agenda.

Als kers op de taart bieden we een verloning die aansluit bij jouw diploma en ervaring. Bij BBC Falco Gent geloven we in de kracht van passie en toewijding, en we willen jouw talent benutten om ons team te versterken.

Ben jij klaar om een onuitwisbare stempel te drukken op onze clubgeschiedenis? Neem snel contact met ons op en ontdek hoe jij een essentiële rol kunt spelen in het vormgeven van de toekomst van BBC Falco Gent!

Basketbalgroeten,

Coach Martijn BBC Falco Gent

#FalcoFamilie #BasketbalPassie #CoachesGezocht #JouwTijdOmTeSchitteren 🏀✨

 

Beste basketbalfanaten,

🚀 BBC Falco Gent is op zoek naar gedreven coaches die ons team willen versterken! 🚀 Of je nu een passie hebt voor de onderbouw of de uitdaging van de senioren D in 3de provinciale aandurft, we verwelkomen enthousiaste coaches met open armen.

👉 Wie zoeken we?
Of je nu een doorgewinterde coach bent of net begint aan je coachingsreis, we willen jouw passie en toewijding aan het spel zien. Samen streven we naar groei, ontwikkeling en succes op en naast het veld!

🌐 Wil jij deel uitmaken van onze basketbalfamilie? Je kan je vrijblijvend aanmelden via volgende linkhttps://app.twizzit.com/go/coachingbbcfalco2425 Laten we samen nieuwe hoogten bereiken! 🏀🌟
 

 

Via onderstaande knop kan je jouw aanmelden als coach.

Knop