FALCO'S SLOTDAG WERD GROOT SUCCES !!!

6 mei 2019

Een nieuw record zaterdagavond op onze Slotdag in het Sint Janscollege : liefst 359 aanwezigen ! Samen beleefden we een zeer geslaagde avond met een smakelijk eetfestijn , een springkasteel de jongste leeftijden en de traditionele items zoals de uitreiking per ploeg van de jaarlijkse trofeeën Sportverdienste Wim Poppe, de huldigingen van de kampioenenploegen én de wedstrijd voor de "nieuwe slogan" voor volgend seizoen.

1) Trofeeën Sportverdienste Wim Poppe 

Eén van de hoogtepunten was de uitreiking van de trofeeën Sportverdienste Wim Poppe per ploeg. Wim was als clublid en speler een echt voorbeeld voor iedereen en sedert 1981 houdt onze club eraan hem op deze manier te herdenken en zijn naam te koppelen aan deze jaarlijkse trofee per Falcoploeg vanaf de categorie U12 . De aanwezige spelertjes van de jongste categoriën U 10A+B+C+D+E + U8A ontvingen allemaal een medaille voor hun inzet en toewijding dit seizoen. Doe zo voort mannen !

We feliciteren zeer graag van harte alle winnaars van de Trofee Sportverdiensgte Wim Poppe Deze lijst ziet er uit als volgt : 

Falco A   :  Thomas Foucart

Falco B   :  A Depondt

Falco C   :  Cedric Van Heck

Falco D   :  Martijn Dewulf

Falco E   :  Nando Saccasyn

U21A      :  Arne De Winne

U21B      ;  Mathieu Van Der Straeten

U21C      :  Pierre-Maurice Sharpé

U18A      :  Rafaël Temmerman

U18B      :  Tobias Van Herpe

U16 A     :   Jerome Van der Straeten

U 16B     :   Jakob Van den Eynde

U14A      :   Leander De Maesschalck

U14B      ;   Dante Goeters

U12A      :   Karel Van Nieuwenburgh

U12B      :   Damien Van der Straeten

U12C      :   Lukas Frade Miguez

2) Huldiging Kampioenenploegen 2018-2019

Dit jaar dubbel zoveel kampioenenploegen als vorig jaar want vier Falcoploegen mogen zich dit jaar kampioen noemen : 

U14A       :    Kampioen van Vlaanderen  : voor het eerst in onze geschiedenis wordt een Falcoploeg kampioen                           van Vlaanderen ! 

U12A       :    Provinciaal kampioen

U12B       :    Gewestelijk kampioen in hun reeks

U12C       :    Gewestelijk kampioen in hun reeks

Onze kersverse Kampioenenploeg van Vlaanderen, de U14A, kan zelfs nog kampioen van België worden. Op zondag 19 mei staat deze Belgische titel op het programma. Voor onze Pupillen A ploeg wordt het een confrontatie tegen de Waalse Kampioenenploeg. Deze is nu nog niet gekend want hun halve finale moet nog worden gespeeld tussen Belleflamme en Woluwé...

Op zaterdag 18 mei spelen vier van onze jeugdploegen (U12+U14+U16+U18) finalewedstrijden voor de Beker van Oost-Vlaanderen in sporthal Bergenmeers in Destelbergen. We duimen en zijn benieuwd met hoeveel bekers Falco naar huis mag gaan !!! Het volledig programma kan je vinden op onze website.

3) Nieuwe Falco-slogan voor volgend seizoen

Méér dan 100 aanwezigen namen zaterdagavond ook deel aan de jaarlijkse sloganwedstrijd om de slogan voor het nieuwe seizoen te bepalen. Een jury ad hoc koos uiteindelijk na rijp beraad voor volgende slogan, ingediend door Sydney Gevaert : 

" FALCO TEAM FIRST" 

Ook op het podium van deze wedstrijd en dus een eervolle vermelding : 

tweede plaats: FALCO GO HARD ( ingediend Nathan Snauwaert en Wouter Neyt)

derde plaats  :  FALCO FLY HIGH ( ingediend door Kitty De Belder ) 

 

Dank aan de vele aanwezigen en aan iedereen die van deze Slotdag opnieuw een waardige seizoensafsluiter hebben gemaakt ! 

" SUPER OMINA VOLITAT FALCO " 

(luk)