(update 2 mei ) : Falcoprogramma van zaterdag 4 mei tot en met zondag 5 mei met onder meer op zaterdag de FINALES BEKER VAN BELGIE ROLSTOELBASKET VOOR JEUGD EN SENIORES en s'avonds de SLOTDAG FALCO in de feestzaal van het Sint Janscollege !

1 mei 2019

Dit weekend staat er een nog beperkt aantal wedstrijden op het programma waarvan er twee toch zeer belangrijk zijn voor Falco. Zo spelen onze Landelijke Pupillen (U14A) zaterdagmiddag  de beslissende wedstrijd voor de kampioenstitel op het terrein van Limburg United én spelen onze Provinciale Juniores (U21C) zondagvoormiddag een testwedstrijd in Eeklo tegen de U21A  van Haantjes Oudenaarde met als inzet de Provinciale titel bij de Provinciale Juniores !

Om 13.00 en 15.00 uur worden ook der FINALES BEKER VAN BELGIE gespeeld ROLSTOELBASKET tussen respectievelijk Dukes Oostende en Leuvel Bears on Wheels voor de jeugd (13 u) en Hubo Limburg United en Gembo Borgerhout voor de seniores (15u) . Iedereen welkom !!! 

Op zaterdagavond onze jaarlijkse SLOTDAG op het programma waarvoor reeds méér dan 300 personen zijn ingeschreven !!! Op het programma onder meer de huldiging van de kampioenenploegen, de uitreikingen per ploeg van de trofee "Sportverdienste Wim Poppe", de wedstrijd voor de nieuwe Falco-slogan 2019-2020, de Slotdagtomboa, een eetfestijn met spaghetti à volonté én een Springkasteel. Je kan nog steeds inschrijven voor deze jaarlijkse afsluiter via deze link : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9EYvRyulVUAbQ2UxRn5C5TctSzsCgsCphb7ieI8249RtLVA/viewform?fbzx=1042753658222885446. We verwachten U !!!

(luk)

Het volledig Falcoprogramma voor dit weekend ziet er uit als volgt :