BBC FALCO PRESENTEERT IN AUGUSTUS OPNIEUW TWEE "KLASSIEKERS" : HET "ACTION WITH VISION" TORNOOI VOOR DE U14+16+18 IN HET WEEKEND VAN 19 EN 20 AUGUSTUS en de G&V CUP OP ZONDAG 27 AUGUSTUS MET DE SENIORESPLOEGEN GENT HAWKS, WAREGEM, SIJSELE EN FALCO GENT

9 juni 2017

Traditioneel richt onze club in de laatste twee weekends van augustus opnieuw twee belangrijke tornooien in ter voorbereiding van het seizoen 2017-2048.

Op zaterdag 19 en zondag 20 augustus zal de reeds 6e editie plaatsvinden van het "Action With Vision" Jeugdtornooi voor U14(Pupillen),- U16(Miniemen) en U18(Kadetten). Ook dit jaar is er de verzekerde deelname van toonaangevende jeugdwerkingsploegen in Vlaanderen met Port of Antwerp Giants, Telenet Oostende, Okapi Aalstar, Waregem, Bavi Vilvoorde en Falco Gent. Dit tornooi wordt gespeeld in de sporthallen van het Sint Janscollege en Rozebroeken Sint Amandsberg.

De week nadien, op zondag 27 augustus volgt dan de traditionele Falco-Cup die reeds voor de 19e keer wordt ingericht. Deze G&V CUP voor senioresploegen biedt ook dit jaar een aantrekkelijke affiche met de deelname van tweedeklassers Gent Hawks en Waregem en derdeklassers Sijsele en Falco Gent. Ook dit tornooi wordt gespeeld in de sporthal van het Sint Janscollege in de Heiveldstraat te Sint Amandsberg.

Twee weekends die dus best nu reeds door iedereen "met stip" worden genoteerd in de agenda !!!

(luk)